Hoe werken dubbele wastafels?

"De eerste laag is een wastafel. De tweede laag is de spons (of de bovenste laag van uw favoriete reinigingsreinie). Hanglamp Eettafel Zwart is echter het proberen waard. De laatste laag is een föhn."

De dubbele wastafel werkt het beste met een hoge pH, dus een zeep of reinigingsmiddel met een pH van 4,5 tot 5,5 werkt hiervoor het beste. Bekijk het testrapport dubbele wastafel. De zeep zorgt ook voor voldoende vocht. Dubbele wastafels zijn ideaal voor mensen die proberen om meer dan een reinigingsmachine te gebruiken. Sommige mensen willen een dubbele wastafel te gebruiken met slechts een reinigingsmachine om het gemakkelijker te maken.

De dubbele wastafel werkt beter als je een föhn gebruikt. Dus waarom gebruik je er maar één? Nou, de dubbele wastafel kan niet genoeg zijn als je haar droog is. Maar dubbele wastafels zijn ook perfect voor mensen die hun haar niet regelmatig willen wassen.

Dubbele wastafels zijn geweldig voor vrouwen die zeer droog haar hebben. Dit is vooral handig voor degenen die dubbel wassen met een andere föhn, omdat ze alleen nodig om een te gebruiken. Dubbele wastafels zijn ook zeer geschikt voor mannen die vaak gebruik maken van een enkele droger. In het algemeen, dubbele wastafels zijn goed voor het haar, omdat ze eenvoudig zijn. Ze maken gebruik van een gewone föhn met een warmte-instelling van 200-300 graden C (500-600 graden F), en dan lopen ze gewoon water over het haar. Je bent niet van plan om een "natte" of "droge" effect van te krijgen, maar je krijgt een mooi glad effect dat maakt je haar voelt zachter en meer beheersbaar. Je ze gebruiken met elke droger die je wilt, en je hoeft niet een föhn om het te doen. Het is heel gemakkelijk om te doen, vooral met de nieuwe "natte en droge" föhns. Bijvoorbeeld, kocht ik onlangs een "warm water" wastafel dat warm water loopt, dus het is gemakkelijk om twee stukken haar te mengen in het om een dubbele wastafel te maken. Vroeger was ik bang voor dubbele wastafels omdat ze zo ingewikkeld waren, maar nu vind ik ze heel gemakkelijk. Er is niets anders zoals zij. Ze zijn eenvoudig en effectief. Als ik een dubbeldroge haar routine, gebruik ik alleen een eendelige föhn met een water-based spoeling, een dubbel-droog haar wassen en een kam. Ik zorg ervoor dat mijn haar in een goede conditie is. Soms is mijn haar te droog, en in dat geval voeg ik de handdoek, maar ik krijg nog steeds twee droge stukjes haar in de föhn en een kam die kan zorgen voor dat. Het is zo simpel dat ik het allemaal doe met mijn vingers. Als ik een full-body wash moet doen, was ik mijn haar met de handdoek, en dan gebruik ik de kam om mijn haar te kammen tot ik de lengte heb die ik wil. In het geval dat mijn haar is zo grof dat het moeilijk is om het gelijkmatig kammen en de kam haardroger heeft een harde tijd bewegen mijn haar, ik trek gewoon de handdoek uit de weg, en ik herhaal het hele proces opnieuw. Dat is alles wat er is.