Is er een gemeenschap rond dubbele wastafels?

№. Welke dubbele wastafels worden aanbevolen door experts? En ik vind het niet leuk dat je me ernaar vraagt, want ik denk echt niet dat je weet waar je het over hebt als je het over dubbele wastafels hebt. Maar ik denk dat het onderwerp moet een ding waar de gemeenschap bestaat en waar ik kan vragen om hulp over een onderwerp dat ik zou willen verbeteren en waarvoor ik heb het beste gedaan.

Ik had een paar berichten over dubbele wastafels die ik denk dat zijn de moeite waard om te lezen:

De ene is geschreven door Paulus en de andere is door mij geschreven. In elk van hen, Paul heeft het over de beste manier om dubbele wastafels te maken van een zak. De eerste post werd geschreven in januari, denk ik, en ging over het volgende: Wat als je wilt een dubbele wastafel te maken van een zak? Ik weet niet wat ik moet zeggen over hoe je dit moet maken. In de tweede post, Paul is ook over praten. Ik schreef hem om hem een paar vragen te stellen. Hier is wat ik zei: Hallo Paul, Dus het is al een tijdje geleden dat je schreef je eerste post over dubbele wastafels, ik hoop dat je nog steeds hier nu. Hoe voelde je je toen je de opmerkingen over jou zag als de persoon die ze maakt? Ik hoop dat je je nog goed voelt over je werk. De reden dat ik schrijf is omdat ik graag wat informatie over hoe dubbele wastafels te maken (zelfs als ze het dubbele van de grootte die u vraagt te zien). In tegenstelling tot dubbele wastafel maakt dit het merkbaar bruikbaarder. Ik zou graag willen weten wat hen anders maakt dan de normale. De reden dat je moet in staat zijn om een dubbele wastafel te maken is omdat het veel gemakkelijker te maken en het duurt niet zo veel tijd als je denkt dat het zou doen. Als u bijvoorbeeld in een keuken werkt, u het water niet echt te veel veranderen. Je moet een beetje water toe te voegen, of voeg een beetje bloem aan het water, om het de juiste consistentie. Dus een dubbele wastafel die kleiner is dan de andere maat, je maar één keer maken, als je geluk hebt. Dus je moet voorzichtiger zijn.